دوره امداد و کمک های اولیه برای طلاب مدرسه علمیه امام حسن مجتبی (ع) در استان قم برگزار شد
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان قم از برگزاری دوره حضوری مقدماتی و کمک های اولیه برای طلاب جوان مدرسه علمیه امام حسن مجتبی (ع) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم سید حسن حسینی گفت: بنا بر درخواست و هماهنگی با مسئولین حوزه علمیه قم، یک دوره حضوری مقدماتی ۲۲ ساعته توسط معاونت آموزش و پژوهش هلال احمر قم، برای ۳۵ نفر از طلاب مدرسه علمیه امام حسن مجتبی (ع) استان قم برگزار گردید.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر قم افزود: در این دوره، سرفصل های کاربردی ویژه این قشر از فراگیران که شامل اصول ایمنی و قانونی در کمکهای اولیه، روش مواجهه با مصدوم، احیای قلبی و ریوی و نیز اصول کلی بانداژ، خفگی ها و خونریزی ها به فراگیران ارائه گردید
سید حسن حسینی یادآور شد : با هماهنگی های انجام شده، برنامه ریزی جهت برگزاری این دوره ها برای دیگر مدارس علمیه استان قم در حال انجام است.