سه دوره تخصصی پایه مخابرات و ارتباطات رادیویی در استان قم ویژهٔ امدادگران برگزار شد
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر قم گفت: سه دورهٔ تخصصی پایه مخابرات و ارتباطات رادیویی در استان قم و شهرستان های جعفرآباد و کهک با حضور 74 نفر از امدادگران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، سید حسن حسینی بیان کرد: با توجه اینکه استان قم شاهراه مواصلاتی 17 استان کشور است و با هدف ارتقاء دانش و مهارت امدادگران در استفاده از وسایل ارتباطی و مخابراتی در انواع عملیات، سه دوره پایه مخابراتی برای تعداد ۷۴ نفر از امدادگران در شعبات شهرستانهای جعفرآباد و کهک و استان قم در آذر ماه سال جاری برگزار شد.
وی افزود: این دوره با حضور دو نفر از مربیان آموزش و طی یک هفته برگزار شد و امدادگران با اصطلاحات اولیه ارتباطات رادیویی و تجهیزات آن اصول اولیه ارتباطات اصول اولیه مکالمه و نحوه صحبت با بیسیم محیط های مختلف ارتباطی و موانع ارتباط آشنایی با جی پی اس و سیستمEOC چگونگی ارتباطات بین مرکز و پایههای جمعیت آشنا شدند.
وی ادامه داد: از دیگر بخش ها و سرفصل های آموزشی که به امدادگران آموزش داده شد نقشه خوانی در ارتباطات، نقطه یابی اولیه، تفاوت بی سیم ها، اجزای بی سیم، زوم بندی استانی و دلایل لزوم بندی، تعویض زوم و معرفی قابلیت های بیسیم های دیجیتال بود.
معاون آموزش و پژوهش هلال احمر قم بیان کرد: این دوره که پیش نیاز دوره های تخصصی است، به مدت ۲۰ ساعت برگزار می شود که ۱۲ ساعت آن به صورت تئوری و ۸ ساعت آن عملی است.