قم
امروز چهارشنبه  ۲۶ آذر ۱۴۰۴

تاکید بر نقش محوری مساجد در فعالیت‌های امدادی و اجتماعی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان قم از برگزاری نشست مشترک با ستاد اقامه نماز استان خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، مدیرعامل جمعیت هلال احمر با اشاره به جایگاه بی‌بدیل مساجد در بسیج مردمی و مدیریت بحران اظهار داشت: جایگاه اصلی فعالیت‌های مردمی‌به ویژه در زمان حوادث و سوانح مسجد و کار مسجد محوری است.

بهرامی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از زحمات دبیر پیشین ستاد اقامه نماز جمعیت هلال احمر استان، از واگذاری این مسئولیت به یکی از روحانیون همکار در مجموعه خبر داد.

در ادامه حجت الاسلام فقیه، گزارشی در خصوص اقدامات و برنامه‌های پیش روی جمعیت استان در خصوص اقامه نماز و همچنین تجهیز نمازخانه‌های واحد های این دستگاه ارائه نمود.

وی افزود: تعداد ۱۷ جلد کتاب در باب معارف دینی و نماز و سه جلد کتاب بصیرتی توسط حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر به چاپ رسیده است.

حجت الاسلام عرب‌پور رئیس ستاد اقامه نماز استان قم، ضمن قدردانی از تلاش ها و حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ابراز خرسندی کرد و افزود: با اضافه شدن افراد جدید به تیم مدیریتی توان و پشتوانه معنوی مجموعه برای ترویج فرهنگ نماز و خدمت رسانی افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: هلال احمر همواره خود را در کنار نهادهای مذهبی و انقلابی دیده و از این همکاری‌ها افتخار می‌کند.

براساس این گزارش، در پایان از تلاش‌های ۱۴ ساله محمد مصباحی دبیر پیشین ستاد اقامه نماز جمعیت هلال احمر استان تجلیل به عمل آمد.

کلیدواژه‌ها:

مشاهده ۸
/
۱۴۰۴/۰۹/۱۱- ۲۱:۳۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه