به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، معاون آموزش و پژوهش گفت: جهت آشنایی و شرح وظایف نجاتگران با تغذیه اضطراری در شرایط بحران یک دوره آموزشی، از دورههای تخصصی پایه امداد، با عنوان "بهداشت، آب و غذا در شرایط بحرانی" برای ۱۵ نفر از نجاتگرانی که در پایگاههای جادهای مشغول خدمت رسانی میباشند، برگزار شد. هدف از این دوره، آموزش و آشنایی نجاتگران با ویژگیهای منابع و روشهای تهیه و توزیع آب سالم، روشهای نگهداری و توزیع بهداشتی مواد غذایی در شرایط اضطراری و روشهای تهیه و توزیع سبدهای غذایی استاندارد، برای آوارگان میباشد.
جواد تمسکی در پایان افزود: در این دوره از استادان، حق ویسی متخصص علوم تغذیه و دکتر سمیه کرمانی جهت این دوره آموزشی بهرهگیری شد.