قم
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
معاون امور داوطلبان هلال احمر قم خبر داد

تشکیل اتاق فکر با حضور پیشکسوتان داوطلب

معاون امور داوطلبان هلال احمر قم در جلسه هم اندیشی سرگروه‌های داوطلب از تشکیل اتاق فکر داوطلبی با حضور پیشکسوتان این حوزه با هدف بهره گیری از تجارب و افزایش کیفیت خدمت رسانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، امیر حسین علیمردانی در جلسه هم اندیشی سرگروه‌های داوطلب، از تشکیل اتاق فکر داوطلبی با حضور پیشکسوتان این حوزه خبر داد و گفت: هدف از تشکیل اتاق فکر، بهره‌گیری از تجارب ارزشمند آنها و افزایش کیفیت خدمت‌رسانی و فعالیت‌های داوطلبان خواهد بود.

وی افزود: این اقدام گامی مؤثر در ارتقای اجرای برنامه‌های جمعیت هلال احمر استان قم در مناسبت ها و مراسم های مختلف خواهد بود و انتظار می‌رود تأثیرات مثبت زیادی در حوزه داوطلبی داشته باشد.

گفتنی است: در این جلسه درباره مباحثی همچون ایجاد روحیه نشاط با اجرای برنامه‌های ورزشی، برنامه‌ریزی دقیق برای برگزاری جلسه آینده توسط سرگروه‌ها و تعیین و بررسی سهمیه جذب برای هر سرگروه، معرفی و ثبت‌نام اپراتور بانک تجهیزات پزشکی و همچنین برنامه‌ریزی برای برگزاری اردوی فرهنگی زیارتی به مشهد مقدس جهت تشویق داوطلبان فعال مطالبی بیان شد و مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

مشاهده ۲۰
/
۱۴۰۴/۰۷/۲۰- ۲۲:۰۰
/
0
یکشنبه 20 مهر 1404 - 22:00
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه