قم
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

افزایش آمادگی نجاتگران هلال‌احمر قم برای پاسخگویی به سوانح ملی

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان قم از برگزاری دوره بازآموزی "پاسخگویی به سوانح ملی" ویژه تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر، خبر داد.

افزایش آمادگی نجاتگران هلال‌احمر قم برای پاسخگویی به سوانح ملی

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر استان قم از برگزاری دوره بازآموزی "پاسخگویی به سوانح ملی" ویژه تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر، خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر استان قم، محمد رضا بهرامی‌گفت: با آغاز برنامه کشوری "بازآموزی پاسخ به سوانح ملی" ویژه تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر در فاز استانی برای نجاتگران ۱، ۲ و۳، دو دوره با حضور ۳۴ امدادگر خانم و یک دوره با حضور ۲۴ امدادگر آقا، در مرکز آموزش و پژوهش و مدرسه امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر قم، برگزار شد.

وی در ادامه به سرفصل‌های آموزشی این دوره اشاره کرد: ارزیابی و ایمنی صحنه، مراقبت از مصدوم، تریاژ، اقدامات حیاتی پایه، جستجو و نجات در آوار ناشی از بلایای طبیعی، نقشه خوانی، جستجو و نجات در آوار ناشی از جنگ و سیستم فرماندهی حادثه، از جمله مباحث آموزشی این دوره در سه روز بود که توسط ۸ مربی به فراگیران آموزش داده شد.

این مقام مسئول افزود: با توجه به شرایط ویژه کشور پس از جنگ تحمیلی دوازده روزه از سوی رژیم اشغالگر قدس، این دوره‌ها برگزار خواهد شد و تیم‌های عملیاتی به صورت کامل با امداد رزم، آشنا می‌شوند.

تصاویر

مشاهده ۲۶
/
۱۴۰۴/۰۷/۰۶- ۰۰:۲۸
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه