قم
امروز چهارشنبه  ۲۶ آذر ۱۴۰۴

خبرنگار پاسدار منافع عمومی و حقوق جامعه در همه‌ی عرصه‌هاست

یادداشت/ محمد رضا بهرامی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمراستان قم : شهید «محمود صارمی» به همراه هشت دیپلمات ایرانی به دست نیروهای طالبان شهید شد و به احترام خون پاکش که در هفدهم مرداد 1377 ناجوانمردانه بر زمین ریخته شد، هفدهم مرداد «روز خبرنگار» نام گرفت و ثبت یک روز در تقویم ملی کشورمان به این نام، آن هم به مناسبت سالروز شهادت یک خبرنگار باعث افتخار خبرنگاران است.

خبرنگاران و اصولاً رسانه‌ها بستر پیشرفت و تعالی دیگر بخش‌ها را فراهم می‌کنند. در دنیای امروز بدون حضور رسانه، فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی عقیم خواهد بود. در حقیقت رسانه به عنوان رکن چهارم دموکراسی و خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران به عنوان مهم‌ترین رکن رسانه به هر کار و فعالیتی معنا می‌بخشند. هر چند پیشرفت سریع فناوری‌های ارتباطی، فضای رسانه‌ای را متحول کرده است اما همچنان نیروی انسانی خلاق و فعال مهم‌ترین رکن رسانه‌اند.

خبرنگار به عنوان یک انسان بی‌طرف با پایبندی به قواعد اخلاقی و حرفه‌ای، در پی کسب خبر، عکس، تصویر و انتشار آن است. آنچه مسلم است، خبرنگاران سختکوش و حرفه‌ای همواره با دشواری‌های فراوان روحی، جسمی و سختی کار روبه‌رو بوده‌اند. با این همه، جذابیت‌های حرفه‌ای این شغل، بسیاری از علاقه‌مندان را به خود جذب می‌کند تا با وجود همه محدودیت‌ها، جریان آزاد اطلاع‌رسانی مختل نشود و با دیگر بخش‌ها همراهی کند.

خبرنگاران پلی برای عبور از نادانی در جامعه هستند، هدف و رسالتشان مقدس است و می دانند گام نهادن در مسیر ساختن جامعه ای آگاه و موفقیت در آن، موفقیت خود آنهاست. چرا که جامعه آگاه به انسان آگاه نیاز دارد و خبرنگاران با توجه به صداقت و تعهدی که در حرفه خود دارند رشته‌های محکم اتصال بین مردم و مسئولین هستند و از این روست که رسالت آنان سنگین تر از دیگران است . آنها پاسدار منافع عمومی و محوری هستند که حکومت کننده و حکومت شونده را در ترازوی قانون متوازن می‌کنند و گزارشگر شکاف میان «آنچه هست « و» آنچه باید باشد» هستند.

روز خبرنگار تقدیر از زحمات کسانی است که با مسئولیت و آزادی و تحمل سختی‌های فراوان به نگاشتن حقایقی می‌پردازند که رشد و توسعه جامعه را ثمر می‌بخشد و همواره به مثابه دیده‌بانان امین جامعه در عرصه‌های مختلف پرچم آزادی، آگاهی و امید را افراشته‌اند. هفدهم مرداد روز بزرگداشت مقام خبرنگار و اصحاب رسانه را که روز احترام به حقوق ملت در دسترسی به اطلاعات صحیح، فوری و مناسب است را به فعالان این عرصه خصوصا اعضای محترم و دلسوز باور (باشگاه آموزش و رسانه) جمعیت هلال‌احمر استان قم تبریک عرض می‌نمایم.

مشاهده ۱۶
/
۱۴۰۳/۰۵/۱۶- ۱۳:۱۳
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه