قم
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

رهاسازی دو مصدوم حادثه ریزش آوار توسط سه تیم امدادی هلال‌احمر قم

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم از رهاسازی دو مصدوم حادثه ریزش آوار در کارخانه ای در جاده قدیم قم به کاشان توسط سه تیم امدادی خبر داد.
 
 
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، محمدرضا بهرامی‌با اشاره به جزئیات این حادثه گفت: با اعلام حادثه ریزش آوار و محبوس شدن سه نفر در کارخانه ای در جاده قدیم قم به کاشان 2کیلومتر بعد از زندان لنگرود، در ساعت 14 امروز  توسط اورژانس به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر استان، سه تیم امدادی پایگاه‌های واکنش سریع، معصومیه و کهک به محل حادثه اعزام شدند. 
 
وی افزود: تیم های امدادی متشکل از 8 امدادگر و نجاتگر و 2 نفر از پرسنل این جمعیت در ساعت 14 و 24 دقیقه به محل وقوع حادثه رسیدند و با به کارگیری 2 خودروی نجات و یک خودروی‌هایلوکس اقدام به رهاسازی دو مصدوم این حادثه کردند. 
 
 وی ادامه داد: متاسفانه در این حادثه یک نفر جان خود را از دست داد و مصدومین نیز توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند و عملیات در ساعت 15 و 9 دقیقه به پایان رسید. 
 
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم خاطر نشان کرد: در این عملیات، نیروی انتظامی، اورژانس و شهرداری با هلال احمر مشارکت داشتند.

تصاویر

مشاهده ۱۱
/
۱۴۰۱/۱۰/۲۹- ۱۷:۲۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است