قم
امروز چهارشنبه  ۱۵ بهمن ۱۴۰۴

بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی در شهرستان جعفرآباد برگزار شد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم گفت: بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی کشور امروز صبح همزمان با سراسر کشور با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب‌آور» با حضور احمد حاجی زاده معاون سیاسی و امنیتی استانداری، اروجی مدیر کل مدیریت بحران و جمعی از مسئولان استانی و محلی شهرستان جعفر آباد به صورت نمادین در دبیرستان پسرانه شهید علمداری شهر جعفریه شهرستان جعفرآباد در دو محور «پناهگیری صحیح» و «خروج اضطراری» اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، محمدرضا بهرامی‌با اعلام این خبر گفت: بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی کشور امروز صبح همزمان با سراسر کشور با شعار «مدرسه ایمن، جامعه تاب‌آور» با حضور جمعی از مسئولین استانی و محلی شهرستان جعفرآباد به صورت نمادین در دبیرستان پسرانه شهید علمداری شهر جعفریه شهرستان جعفرآباد اجرا شد و اولیا و مربیان، معلمان و دانش آموزان روش‌های صحیح پناهگیری وخروج اضطراری را تمرین کردند.
 
وی افزود: این مانور با همکاری دستگاه‌های امدادی همچون هلال احمر، اورژانس، سازمان دانش آموزی، آموزش و پرورش، فرمانداری، آتش نشانی، شهرداری و اعضای شورای شهر جعفریه و اداره کل مدیریت بحران اجرا شد.
 
وی در ادامه به اجرای مانور سراسری زلزله و ایمنی در دبیرستان پسرانه شهید صدر شهرستان کهک اشاره کرد و گفت: طبق یک ‏سناریوی فرضی و با همکاری 22 نفر از امدادگران و نجاتگران، دو تیم واکنش سریع و آنست از استان قم، امدادگران و نجاتگران شهرستان کهک، این مانور در بخش‌های مختلف اسکان اضطراری و برپایی چادر، حمل مصدوم ، تخلیه اضطراری و جستجو و نجات در جاده به نمایش گذاشته شد.
مشاهده ۱۱
/
۱۴۰۱/۰۹/۰۸- ۲۰:۵۵
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است