شعار سال
EN

امروز : 05 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1401/08/12 - 21:45
  • تعداد بازدید : 5
  • تعداد بازدیدکننده : 5
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

طرح حمایت ماندگار توسط اعضای خانه هلال شهرداری اجرا شد

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم گفت: به مناسبت هفته پدافند غیر عامل، طرح حمایت ماندگار (اهدای خون سالم) توسط 24 نفر از اعضای خانه هلال شهرداری منطقه یک اجرا شد.



به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، امیرحسین علیمردانی با اعلام این خبر گفت: طرح حمایت ماندگار با هدف اهدای خون و به منظور بهره گیری از ظرفیت داوطلبان خیرخواه در راستای حمایت از سلامت انسان ها که از اهداف هلال احمر است و همچنین نجات جان بیماران نیازمندان در طول سال در مناسبت های مختلف اجرا می شود.

وی بالا بردن روحیه ایثار و از خودگذشتگی، کمک به همنوع، فرهنگ‌سازی و نهادینه شدن فرهنگ اهدای خون در جامعه را از دیگر اهداف این طرح برشمرد.

وی بیان کرد: به همین منظور 24 نفر از اعضای خانه هلال شهرداری منطقه یک با حضور در سازمان انتقال خون طرح حمایت ماندگار را اجرا کردند.

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم در ادامه از تمامی اقشار، گروه ها، اصناف، ادارات و سازمان ها برای مشارکت در این امر خیرخواهانه و خداپسندانه دعوت به عمل آورد و گفت: علاقمندان می توانند با مراجعه به جمعیت هلال احمر، هماهنگی های لازم برای اهدای خون سالم به همنوعان خود اقدام و در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.

  • گروه خبری : داوطلبان
  • کد خبر : 118189
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
استان قم