شعار سال
EN

امروز : 06 شهریور 1405

  • تاریخ انتشار : 1401/09/27 - 01:25
  • تعداد بازدید : 9
  • تعداد بازدیدکننده : 9
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید دانشجویان مرکز علمی کاربردی هلال احمر قم از مجتمع صنعت ورق آرین پاژ

 

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، سید حسن حسینی اظهار کرد: درس کاربینی از جمله دروس عملی دانشجویان مراکز علمی کاربردی است که حاصل مشاهدات دانشجو از محیط واقعی کار بوده و شامل مشاغل متعدد است. در جریان این بازدیدها، دانشجویان ضمن تشریح جریان فرآیند کار در فرم مربوطه و ارائه آن به استاد خود،از ماشین آلات و دستگاه ها و ابزارها و محصولات تولید شده چه به صورت کالا و چه به صورت خدمات و نحوه ارائه خدمات پس از تولید و تحویل بازدید می کنند. 

 

 

وی افزود: به همین منظور، یک دوره درس کاربینی ویژه دانشجویان رشته HSE برگزار شد و در این بازدید، دانشجویان این رشته در محل مجتمع صنعت ورق آرین پاژ در منطقه نیزار قم از توابع بخش سلفچگان حاضر شده و از نحوه خدمات و تولید این کارخانه بازدید کردند.

 

وی ادامه داد: در این بازدید، دانشجویان با اصول ایمنی و سلامت در کار آشنا شده و در خصوص ایمنی در عملیات و ایمنی در سازمان با مسئولین مجتمع به گفتگو پرداختند و نکات مهم ایمنی در عملیات که شامل کار در ارتفاع، جوشکاری و برشکاری ،ایمنی تجهیزات و ماشین آلات بود را فراگرفتند. علاوه بر این، در خصوص ایمنی انبار، مدیریت حریق، محصور سازی، علائم هشداردهنده، آموزش های لازم به دانشجویان داده شد و همچنین مطالبی در خصوص محیط زیست و عوامل زیان آور فیزیکی و شیمیائی ارائه شد. 

  • گروه خبری : علمی کاربردی
  • کد خبر : 120807
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
استان قم