پیام قدردانی مدیرعامل هلال احمر استان قم از حضور پرشور کارکنان و اعضا در دهه اول ماه محرم
محمدرضا بهرامی ضمن تسلیت ایام عزادارای حضرت امام حسین(ع) با صدور پیامی از حضور پرشور و تلاشهای کارکنان، امدادگران، نجاتگران، جوانان، داوطلبان و خیرین جمعیت هلال احمر استان قم در مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) تشکر و قدردانی کرد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، در متن این پیام آمده است:
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع(
محرم، یاد آور بزرگترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است. حکایت بی بدیل رشادت انسانهای پاک دل و راست قامتی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و در راه دین و عقیده از جان گذشتند. آزادگان غیوری که زندگی را با بینش وسیع، استقامت در مقابل ظالم و آزادگی و پایمردی در راه حق معنا بخشیدند.
اگر چه قرن ها از حادثه کربلا می گذرد اما دل ها هم چنان شیفته پیام کربلا است و هر محرم شرح ایثار حماسه سازان عاشورا جهان را به شمیم جان نواز، «باز این چه شورش است» معطر می سازد.
قیام عاشورا چنان در عمق دلها اثر بخش بوده است که همه ساله دهه محرم اوج عشق و اخلاص نسبت به معلم حریت و اسوه جهاد و شهادت حسین بن علی (ع) است و متاسفانه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری گسترده مراسم سوگواری محرم در میهن اسلامی ما با آن شور همیشگی میسر نبود اما چیزی از عشق آحاد مسلمانان خصوصا مردم ایران به سید و سالار شهدا کم نکرد و این ایام فرصت گرانبهایی شد تا عاشقان و مریدان آن حضرت و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (س) در کنار عزاداری برای شهیدان کربلا، به تامل و تعمق بیشتر در خصوص فلسفه نهضت و اهداف قیام امام حسین (ع) پرداخته و برای بهره مندی از آموخته های گرانقدر مکتب عاشورا بیشتر تلاش کنند.
اینجانب ضمن آرزوی توفیق درک راستین پیام عاشورا و سرمشق قرار دادن آموزه های سراسر انسانی قیام ماندگار کربلا، از حضور پرشور و تلاشهای ارزشمند کارکنان، امدادگران، نجاتگران، جوانان، داوطلبان و خیرین جمعیت هلال احمر استان قم در پوشش امدادی و درمانی عزاداران و زائران حرم حضرت فاطمه معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران و هیئت های بزرگ مذهبی و همچنین اجرای طرح نذر سلامت فرصتی را ایجاد کردند تا مؤمنین با حفظ و رعایت پروتکلهای بهداشتی در رثای سید و سالار شهیدان عزاداری کنند تقدیر و تشکر مینمایم و آرزومندم که با تبعیت از فرهنگ عاشورایی، بتوانیم رهروان راستین آن امام آزاده باشیم.