شعار سال
EN

امروز : 25 مرداد 1405

  • تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 19:19
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر قم با آیت الله مکارم شیرازی

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر قم به همراه امام جمعه شهرستان مهر در شهر مقدس قم، از حضرت آیه الله العظمی مکارم شیرازی عیادت کردند.




مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر قم به همراه  امام جمعه شهرستان مهر در شهر مقدس قم، از حضرت آیه الله العظمی مکارم شیرازی عیادت کردند.


به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم؛ حجه الاسلام و المسلمین سید مصطفی علامه مُهری با آرزوی سلامتی برای حضرت آیه الله العظمی مکارم شیرازی از درگاه خداوند در این دیدار به ارائه گزارشی از خدمات و فعالیت های هلال احمر بویژه در حوزه کانون های طلاب و همکاری با مدارس علمیه پرداختند.

در این دیدار صمیمانه، حضرت آیه الله العظمی مکارم شیرازی با تقدیر از تلاش های صورت گرفته، برای همگان آرزوی موفقیت و سعادت در دنیا و آخرت کردند.

در این دیدار که در مدرسه امام سجاد علیه السلام قم صورت گرفت، این مرجع عالیقدر جهان تشیع در پاسخ به سؤال یکی از طلاب حاضر بر راز عدم عصبانیت ایشان در امورات در توصیه ای اخلاقی ابراز کردند: مضرات عصبانیت به خود شخص برمی گردد که مهم ترین آنها از دست دادن موقعیت اجتماعی در میان مردم، آسیب دیدن روح و روان و در فشار قرار دادن جسم است.

یادآور می شود؛ همچنین مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان قم در برنامه ای مجزا به عیادت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قم رفتند و برای ایشان نیز آرزوی بهبودی و عافیت کردند.

  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 47249
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
صفحات مجازی