شعار سال
EN

امروز : 26 مرداد 1405

  • تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 19:19
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اجرای طرح نیابت به مناسبت ورود حضرت معصومه (س) به قم

همزمان با سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به قم طرح نیابت در آسایشگاه سالمندان فاطمی توسط داوطلبان برگزار شد.



همزمان با سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به قم طرح نیابت در آسایشگاه سالمندان فاطمی توسط داوطلبان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم؛ در این طرح که به مناسبت سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به قم اجرا شد، داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم با طبخ سمنو ضمن پذیرایی از مددجویان آسایشگاه آنها را مورد تکریم و دلجویی قرار دادند.


معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان قم گفت: هدف از برگزاری طرح نیابت دلجویی و تسکین آلام سالمندان است.


امیرحسین علیمردانی بیان کرد: داوطلبان این طرح را در ایام و مناسبت های مختلف برگزار می کنند.


وی در ادامه به سنت حسنه صله رحم اشاره کرد و افزود: بر ما واجب است تا به دلجویی از سالمندان به نیابت از فرزندانشان برویم و آنان مورد تکریم قرار بدهیم.

  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 46697
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب
استان قم