با هدف جذب و ساماندهی نیروهای داوطلب امداد و نجات؛
نشست امدادگران و نجاتگران منتخب با اعضای هیئت مدیره جمعیت هلال احمر برگزار شد
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قم گفت: نشست امدادگران و نجاتگران منتخب با اعضای هیئت مدیره جمعیت هلال احمر با هدف جذب، ساماندهی، افزایش تعامل و همکاری نیروهای داوطلب امداد و نجات با جمعیت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، هادی سلیمی با اشاره به اینکه امدادگران و نجاتگران به عنوان یکی از ارکان خدمت رسان در عملیات های هلال احمر هستند، اظهار داشت: به منظور جذب و ساماندهی نیروهای داوطلب امداد و نجات و همچنین افزایش تعامل و همکاری آنها با جمعیت در نشستی با حضور اعضای هیئت مدیره و امدادگران و نجاتگران منتخب هلال احمر، راهکارهای پیشنهادی در این زمینه مورد بررسی قرار گرفت.
سلیمی افزود: در این نشست امدادگران و نجاتگران و مسئولان امداد ونجات، نظرات،انتقادات و پیشنهادات خود را در جهت بهتر شدن نحوه عملکرد واحد امداد ونجات بیان کرده و به مباحثی همچون چگونگی برگزاری نشست با معاونت، انجام مانورهای استانی، برگزاری اردوهای توان افزایی و دوره های تخصصی برای زنان پرداختند.
وی اظهار داشت: این نشستها به صورت مستمر و با هدف بررسی برنامه های آتی حوزه امداد و نجات و مشکلات و موانع موجود و تلاش برای رسیدن به اهداف امداد و نجات برگزار خواهد شد.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قم تصریح کرد: تداوم این نشست ها فرصت خوبی برای افزایش توانمندی امدادگران و کاهش خطر پذیری در مقابله با آسیب های اجتماعی خواهد بود.



نظر دهید