برگزاری جلسه تدوین پیشنویس دستورالعمل بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر

جلسه تدوین پیشنویس دستورالعمل بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر با حضور دکتر احمدی معاون منابع داوطلبی و خدمات حمایتی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر و معاونین داوطلبان استانهای فارس، اصفهان، گیلان، مازندران و قم به میزبانی جمعیت هلال احمر استان قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قم، در ابتدای این جلسه امیرحسین علیمردانی معاون امور داوطلبان هلال احمر استان قم ضمن عرض خیرمقدم، خاستگاه اجرای طرح بانک تجهیزات پزشکی امانی را در استان قم برشمرد و گفت: با توجه به اینکه این طرح نیاز به یک وحدت رویه داشت، لازم بود تا جلسات کارشناسی برای دستیابی به یک دستورالعمل واحد صورت گیرد.
در ادامه محمدرضا بهرامی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم، با اشاره به اینکه در دو سال اخیر که کشور با ویروس کووید 19 دست و پنجه نرم میکرد، سازمان داوطلبان تجربه بسیار خوبی را به دست آورد و در این ایام فعالیتهای شایستهای را انجام داد.
بهرامی افزود: طرح ابتکاری بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر استان قم به همت داوطلبان و خیرین در سال 85 راهاندازی شد و تجهیزاتی از قبیل کپسول اکسیژن، مانومتر، دستگاه اکسیژنساز، تخت بیمارستانی، ویلچر، ساکشن و... را به صورت رایگان و امانی در محدوده زمانی مشخص در اختیار مراجعهکنندگان قرار میداد.
وی ادامه داد: به همت خیرین و با اجرای طرح نذر نفس حدود 2000 کپسول اکسیژن به این بانک اهدا شد و با وجود سختیهای بسیاری که پشت سر گذاشتیم و تجربیات بسیار ارزندهای که بدست آوردیم توانستیم در کنار کادر درمان در پیکهای مختلف شیوع ویروس کرونا خدمات بسیار مطلوبی را به بیماران کرونایی ارائه کنیم.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان قم بر استفاده از ظرفیت و تشکیل مجمع خیرین در استانها تاکید کرد و گفت: هلال احمر استان قم در دو سال گذشته چهار پایگاه امداد و نجات جادهای را به همت خیرین احداث کرده است که نشانه اعتماد آنها به هلال احمر است و همچنین از ظرفیت خیرین در اجرای برنامههای عام المنفعه و بشردوستانه بهرهمند شده است.
بهرامی بیان کرد: هلال احمر استان قم آمادگی دارد تا تجربیات خود را در راهاندازی بانک تجهیزات پزشکی امانی و مجمع خیرین در اختیار استانهای دیگر قرار دهد تا گامهای موثرتری در این زمینهها برداشته شود.
دکتر احمدی معاون منابع داوطلبی و خدمات حمایتی سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر نیز در این جلسه اظهار کرد: به نمایندگی از سازمان داوطلبان وظیفه دارم از جمعیت استانها تشکر کنم که حمایت کردند و این بستر را فراهم کردند که همکاران و معاونین بتوانند دستورالعملها و برنامههای سازمان داوطلبان را اجرا کنند.
احمدی با بیان اینکه استان قم تجربه ی ویژهای در ایام کرونا داشت و جزء بهترین استانها در اجرای طرح بانک تجهیزات پزشکی امانی بود گفت: امیدوارم برای هیچ استان کشور تکرار نشود ولی تجربیات استان قم بسیار ارزشمند خواهد بود چرا که از این فرصت استفاده کرد و سختیهای بسیاری را پشت سر گذاشت.
وی تصریح کرد: سازمان داوطلبان به دنبال استان محوری بودن نیست بلکه بر این امر تاکید دارد که تجربیات را با یک خرد جمعی به اشتراک بگذارد تا استانهای دیگر نیز بتواند از این فرصت استفاده و پیادهسازی کنند.
وی اظهار کرد: به جای اینکه دغدغه ی ما در شیوه ی اجرا باشد باید به سمت نظارت بر کار و تامین منابع باشیم. به همین منظور همه استانها میبایست منابع خود را به صورت استانی تامین کنند و سازمان داوطلبان نیز به صورت کشوری منابع مورد نیاز را تامین کند.
احمدی با اشاره به اینکه دو برنامه ثابت به صورت سالیانه در سازمان داوطلبان اجرا میشود گفت: دو برنامهی کمکهای حمایتی درمانی به نیازمندان و بانک تجهیزات پزشکی امانی را در دستور کار داریم و سعی داریم منابع را به این سمت بیاوریم.
گفتنی است: در ادامه جلسه پیشنویس دستورالعمل بانک تجهیزات پزشکی امانی هلال احمر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نظر دهید